Domovinski rat.

Domovinski rat, u današnjim Hrvatskim granicama.

Domovinski rat u "Bosni i Hercegovini" (titovsko ime za Herceg Bosnu). Slažemo se sa onim Muslimanima koji kao i mi Katolici smatraju da pripadamo istom narodu: Hrvatskom.

Domovinski rat, zapisi iz srbskih izvora.

srbski zapisi.

glasbeni.

vjerski.

poviestni.

poviestni domovinski.

svih 270-tak naslova.

radi nedostatka vremena, postavljam datoteku s mogućnosti podrobnog pregledavanja naslovnica jedino svih 270-tak naslova.

 

2016-11-26

Obnovljeno: Korespondencija s "gluhima": Iskon, T-com Ma pogledajte koliko bi T-com nastavljao lagati a vrlo jasan snimak zaslona, te pogotovu mrežni snimak su doista i za polovnog stručnjaka neporecivi
(Persistent Trouble with a Provider Continuing to lie even though the network trace and the screencast are undeniable):
foss/cenz/iskon-tcom-mr/message/20161126.022433.9dbd7933.en.html

2016-09-16

Obnovljena portal-stranica: Korespondencija s "gluhima": Iskon, T-com sa slikopisom koji, uz korespondenciju e-poštom T-konj-evo, pardon T-com-ovo zlostavljanje nepobitno dokumentira. Što će reći Hakom, kojima sam, kako u tekstu na portal-stranici pod slikopisom navodim (koje vidi), upravo poslao taj upit, preslikan u njihov obrazac?

 

Konačno : Crtice s Bleiburga 2016. p.C.

 

2016-05-21

Nakon punih šest (6) dana predanog rada: Crtice s Bleiburga 2016. p.C.

 

2016-04-04

Gentoo Folks, and other FOSS people, today I start my Open Little Book from Gentoo.

 

permanent(no)

For contact, pls. look up in bottom, or use my uncenz program if you write to me, to keep and be able to show the record of it, else it could simply not arrive.

 

2015-11-16

(i 2016-02-17)

 

Izpražnjena adresa! I vimeo je izbrisao moj račun ("account") kod njih! Uvjerite se:

HR: (koliko posla!) pogledajte slikopis Žurba Ludog Cara i Izborna Čudesa na vimeo.com.

I recite Tihomiru Timu Oreškoviću da ne žrtvuje našu Predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, već da konačno smjeni tog krpšitelja Hrvatskih zakona, a koji je čelnik Sigurnostno Obavještajne Agencije, Dragu Luzančića, jer ovakvoj cenzuri inače nikad ne će biti kraja... Skinut i postavljen taj moj slikopis nađite ipak na:

Žurba Ludog Cara i Izborna Čudesa (Nova 2015-11-08)
kojemu vlastniku, ili vlastnicima, ide moja zahvalnost, tko god bili.

 

 

Nove stranice: Korespondencija s "gluhima": Iskon, T-com

 

2015-08-04

 

HR: Nešto mojih slikopisnih radova počinjem postavljati u ovaj odjeljak, za slikopise iz 2015. g. Mrežne lokacije Croatia Fidelis.

EN: There is a collection of videos that might start to be posted/linked in this section, for the year 2015 videos of the website Croatia Fidelis.

EN: This link, for viewing in your browser, or for downloading, has the sum-stamping overlay done with my Flowstamp program.

 

 

2014-xx-xx

ENGLISH? Mostly particular GNU/Linux technical pages and downloads:
 
Grsecurity/Pax patched "pristine" GNU/Linux kernel Debian packages, AMD64 arch, Tentative
 
(where there is also a little about criminal torture of a friend of mine by the Regime, freed recently from jail)
technical people though, should go this way:
GNU/Linux various topics, some packages, some issues, some modest programs,
nothing much sorted at all yet, no time.

 

( stara stranica od: 2011-02-10 )

 

( stara stranica od: 2011-07-21 )

 

 

O vrlo težkom udarcu od strane Režima, 2014-08-16

 

Ja zapravo od tog udarca (u prenesenom značenju) još teturam. Dogodilo se to negdje na prielazu ožujka na travanj ove 2014. Sasvim neočekivano, Režim je postigao da Google, vlastnik Youtube-a, podpuno ukine kod njih čitav moj račun (account: http://www.youtube.com/user/miroR2), sa svih preko pet stotina slikopisa, uz navedeni razlog koji je laž veća i od samog Google-a. Evo kad (engleski): Really? The Surveillance Engine Terminated All My Videos. Tolike cenzure nije bilo ni za vrieme titovije, pa ni karađorđijane (prije Nezavisne). Ne, još ne mogu doći k sebi od tolike mržnje i laži Režima.

 

 

Novosti, upozorenja i obavjesti, silom prilika i promjena: 2013-01-01

(Ima i čestitka Režimu za Božić i Novu Godinu! u slikopisu, niže malo...)

 

 

Za one međutim, koji su već pročitali donje, otvorite stranicu u kojoj ću postavljati poveznice na nove slikopise.

Novi slikopisi

Promjena, da promjena silom! Velikom silom velikih promjena predragih nam vođa velikih srdaca i mednih glasića!

Hej, cenzori, smiem li ja uobće i reći da me cenzurirate? Bog vam naplatio prema vašim djelima! A ja se još uzdam u Hrvatski narod.

Svim vriednim i častnim Hrvatima, ovom prigodom, među kojima su meni Branitelji Hrvatski najdraži, kao i svima koji Hrvatski narod ljube, pa bilo kojem narodu na svietu pripadali, čestitam ovom prigodom Božić, te želim ovom prigodom svako dobro u Novoj 2013. godini!

 

No vratimo se silnim promjenama... Ovo je moj podpis kojim sam izpodpisivao petsto-šeststo slikopisa koliko sam ih do sada na Mrežu postavio.

Priklonite uho da vam pripovjedim što se zbilo.

Izpod skoro svakog slikopisa na Youtube-u postavih bar neki podpis, jako bi se riedko dogodilo da bih propustio, a sljedeće inačice sam držao dugi niz mjeseci sve do konca 2012. g. Ako ne nađete češće podpis, krivite UDBA-u za još jedno djelo cenzure.

U podpisu izpod označujem crveno svoje kontakte/podatke nad kojima nemam pristupa ili kontrole ikakve.

A koliko do slikopisa na Youtube-u, premda na Youtube-u nisam koristnik postao uz nužnost davanja im mog broja pokretnog brzoglasa (mobitela), od 15. prosinca ti naporni što okupatori, što izrodi (koji vladaju Hrvatskom, ili su, jer su takvi, postavljeni na ključne pozicije u Hrvatskoj, naime izrodsko-okupatorska vlada današnja u Republici Hrvatskoj Domoljube doista ne podnosi)... od 15. prosinca 2012. g. nemam pristupa nikojim svojim podatcima koje postavih bilo gdje pod Google-ovim nadzorom...

...ukoliko ne dopustim njihovo verificiranje mog identiteta, putem kontakta mene na moj broj pokretnog brzoglasa, dakle bez moje predaje na njihovu volju i razpolaganje mog broja 091 266 0202, nemam pristupa nikojim mojim podatcima na Google-u!

A broj im ne kanim dopustiti rabiti.

 

 

Miroslav Rovis

m.rovis@inet.hr pod čestim zloporabama od strane režimskih hacker-a.

miro.rovis@gmail.com

01 660 2633 prisluškivanje redovito.

091 266 0202 prisluškivanje redovito.

#=== osuđen: ===#

http://www.croatiafidelis.hr/Miroslav_Rovis_politicki_progon/

#=== pravomoćno! ===# uvjet iztekao u studenom 2012.

http://www.exDeo.net

https://groups.google.com/forum/?fromgroups#!forum/croatian-news napomena: rabih zapravo, dugo do konca 2012., staru adresu http://groups.google.com/group/croatian-news/

http://www.youtube.com/user/miroR2

nije moj profil, ali do siečnja 2012., a i kasnije, tamo postavljah:

http://www.youtube.com/user/prosvjednikkrcmarek

Ima nešto i ovdje:

http://vimeo.com/user9621785

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Vrlo kratko vrieme, u nemogućnosti uporabe bilo koje druge svoje elektroničke pošte, s štovanim Mariom Maksom Slavičekom, jednim od vođa u Akciji za Bolju Hrvatsku (abh.com.hr, suobraćao sam putem svoje adrese:

m51r@yahoo.com

No i to su jednostavno blokirali. Kasnije, ako Bog da, moći ću to slikopisno prikazati, točno što, kada i kako, još jednom, u pokretnoj slici, "screencast"-u, snimci zaslona. Dao mi Bog dobri i milosrdni, snage!

 

Upravo sam izcrpljen nakon izrade još jednog slikopisa. Ali i sretan, jer vjerujem da će biti primljen u Hrvatskoj javnosti.

 

Nije sljedeće sve što htjedoh učiniti, ali kad vam to objasnim, zasada idem drugim poslovima.

Slikopis je na ovim stranicama. Ovdje je privrjemeno, jer ovdje je skupo, i mudrinićevska plaća bila bi mi mala za onih pola milijuna pogleda u ne puno više od godine dana (a to su "registrirani" pogledi domaćeg Youtube-a, koji su vrlo uspješni u manipuliranju broja gledanosti u svrhu zapostavljanja, i ne daljnjeg gledanja, najnepodobnijih im slikopisa, pa je broj vjerovatno još dosta veći)...

Ne morate se truditi ovaj slikopis još preuzeti nekamo odakle se može svietu posluživati trajno, primjerice, vlastiti Youtube kanal, jer, kad pokrenete taj slikopis, već oko 3:00 jasno nalazite moju napomenu da je ovaj slikopis privrjemena inačica, dok ne dobijem sliku pokojnog Branitelja Mladena Mladenovića koju su mi njegovi suborci obećali, jer je našao nisam, a slikopis jednostavno nije podpun bez slike još jednog Hrvatskog heroja žrtve crne Hrvatske nezahvalnosti.

Ali kad, ako Bog da, postavim konačnu inačicu (nije to kod mene uvrieženo, ali slikopis sadrži izvrstnu čestitku za Božić i Novu Godinu našoj dragoj vladi i svima u institucijama Hrvatske Države, čestitku Branka Kuzelea koju sam htio obraditi i što prije prikazati)...

Ali kad, ako Bog da, postavim konačnu inačicu ovoga, i inače, kad postavim novi slikopis (ne bude li UDBA koja drži i Youtube i Google i ostalo došla bar malo k pameti i počela se ljudskije ponašati)...

Ali inače, trebam ljude koji bi, ne budem li dobio od Google-a Hrvatska (koji ne zaslužuje nositi Hrvatsko ime) pristup svojim podatcima kao i pošti i drugome...

Inače, u buduće, trebat ću vas koji možete da prenesete moje slikopise gdje mogu trajno biti... Takvi kakvi su. Pod Creative Commons licencom. Skraćeno objašnjeno, ne pokušaj prodavati jer ne dopuštam, ne diraj moj logo, a ako svoj staviš, nek ne kvari, kao što ja ne kvarim HTV-ov, Z1 ili Nove-TV logo i "credit sequence"... (Creative Commons ne dira u prava izvornih broadcaster-a, nego se odnosi samo na mene kao prenostitelja.)

 

Kako pregledati moje slikopise s ovih stranica?

Ukoliko vaš preglednik otvara

http://www.croatiafidelis.hr/Izvidnica_2012-12-28_Mladen_Pavković.mkv

...ne morate dalje čitati. Ako ne otvara, čitajte dalje.

 

(upute za Winows-e) Nađite, ako još nemate, program VLC (http://www.videolan.org/vlc/), no vjerovatno to mogu i drugi programi. Nađite ga negdje na Mreži, preuzmite i ugradite.

Pokrenite program i spojite se na Mrežu. Kliknite na "Media" (ili, ako je na Hrvatskom "Mediji", ne znam).

Zatim u drop-down menu-ju kliknite na "Open network stream", prevedeno možda sa "Otvori videozapis s Mreže" ili možda drugčije, ne znam.

Mišom označite (dok postane plavo) ili "selektirajte", sljedeću adresu:

 

http://www.croatiafidelis.hr/Izvidnica_2012-12-28_Mladen_Pavković.mkv

 

Dok je još (plavo) označena, načinite desni klik mišem i odaberite "Copy", "Preslikaj" ili "Kopiraj".

Sad se vratite k programu VLC.

Kad ste tamo bili kliknuli na "Open network stream" otvorio vam se duguljasti modul, mala duga kućica, za unos teksta. Eh, tu unesite upravo preslikani tekst, tako da u tu "kućicu" kliknete, te desnim mišem odaberete zaljepi, i onda vam preostaje kliknuti na "Play" ili "Pokreni", kako već piše.

 

Premda vam je sve na razpolaganju na staroj stranici, ipak bih ovje samo neke poveznice iztaknuo

Zapravo iztaknuo bih ja ovdje poveznice koje nisu odmah dostupne ni sa stare stranice, nego tek sa drugih stranica dostupnih sa stare stranice!

...veliko a slabo poznato svjedočanstvo nedavne žrtve onih koji hoće da se o najvećim Hrvatskim nepravdama šuti:

...knjiga "U vječni spomen" Domobrana Frana Živičnjaka, ubijenog 1998.

Spis KO-2912-08 ili kako su me UDBA-ši sudili.

 

Ove su pak poveznice šire objašnjene na navedenoj staroj stranici.

Miroslav Rovis, politički progon na ovoj lokaciji ili preuzmite svih 305MB: Miroslav_Rovis_politički_progon.iso.


Za kontakt nazovite:
+385 (0)91 / 266 0202
+385 (0)1 / 6602 633
ili, ali snimajte, ako znate, promet, primjerice s mojim uncenz programom, ako mi pokušate pisati mi na:

miro [dot] rovis [at] croatiafidelis [dot] hr
snimajte promet i zaslon, da biste mogli pokazati ako ne prolazi vaše e-pismo, ili moje k vama... Ali prvo buite strpljivi. Znam i po tjedan dana kasniti s pogledavanjem e-pošte.

Bog i Hrvati!

Svi podatci na ovoj lokaciji su za javnost. Ako bi se izrađivaču ovih stranica, predsjedniku Udruge Croatia Fidelis, Miroslavu Rovis što dogodilo, ako bi izmislili ili frizirali, a kadri su to učiniti, razloge za financijsko uništenje ili što gore mene i moje Udruge, putem sudova koji se protiv mene pokreću bez opravdanih razloga, već iz neke mržnje s kojom Hrvatski narod odavno posla ima, hvala onima koji će, ako Bog da, sačuvati sve informacije na ovoj i drugim mojim internet lokacijama ( 1, 2, 3...)!